måndag.

Sebastian hade visning.

söndag


Take a look at my girlfriend, shes the only one i got.

lördag.

Gick på  Restaurang by Pontus! och åt igår. Menyn var ganska så obegriplig. Det var första gången jag käkade "Dilamm". Kanske låter som ett lamm i dill. Men det var fel. Det var ett litet di-lamm. Minsann. Lammbog, lammbräss, lammsadel och massa obegripliga slungade svampar med vitbönscremé och shiitake 'Aur rbouré konstiga namn bluhlu. Leo åt Gödkalvkinder. Ja. Kinder av en kalv åt han. 1 år firade vi.

Sedan gick vi till Nivå 22 för att hasa ner oss på jorden igen. Drack Norrlands Guld.Och det här, är håret från förrförrgårdagen. Kanske inte syns. Skit i det då.

torsdag.

Pungade upp 150:- för en vit sladd idag. Ville skrika på expiditen. Men det är ju inte hans fel. Trots allt.

onsdag.


Har nyss kommit hem från en 15 timmars dag av  hårmodelling hos Tomas Edlund. Det som skulle åskådliggöra sig på mitt huvud vad en typ av "peruk stil". Det skulle alltså se ut som att jag har en peruk på huvet, och inte mitt riktiga hår. Han är duktig på det han gör. Det är han. Det går undan som fan och han vankar av och ann om han inte får fram det där perfekta han vill med ett hår. Kreativ och abstrakt man. Och det var knökfullt på visningen.
Som tur var fanns det vin efteråt att dämpa sina upphettade nerver med.

Nu är jag hemma och ska kasta mig till sängs.


onsdag.Jojo. Uppe med tuppen var/är man allt. 05.30 bråkade klockan.
Det var sannerligen länge sedan jag såg en sluppgång. Minsan.

tisdag.
Är fruktansvärt nervös inför imorgon. Jag har nog bokstavligt talat vigt mitt huvud åt en kättjefull frisör och hans sax. Vad som helst kan komma upp i tö på skalpen imorn.

Jag behöver ett lycka till.


måndag.

Ett program vid namn Ballar av stål har just avslutats på kanal 5. Jag kommer säkert leva 24 år längre nu än uträknat. För jag har skrattat så fruktansvärt mycket under programmets gång. Bara ett simpelt program med en mycket paradoxal humor. Det gillar jag. Och det fina ballarna av stål man vann sedan då. Ah!

Nu övergående till den nattliga Seinfeldt.

måndag.

Tror visst vädret fått sig en riktigt tjottablängare i fejjan och slår bakut med mer manodeppressivt beteende. Förstår inte riktigt vad som vills.

söndag. igår lördag.

Jag vet inte riktigt hur man uppdaterar frekvent och sådär. Det här är i alla fall lite av gårdagen. Det jag ägnar varannan helg åt.
lördag.

Spännande. Robinson har börjat. Dom verkar ha kul med överdominanta människor och sådär.

Snart är det jobb som gäller.

torsdag.

Medan solen gör sitt bästa där ute, så sitter man fast här inne i en fängelsehåla och skriver skolarbete tills fingrarna blöder. Om sömn. Jag blir trött av att bara skriva om det. Jag skulle behöva sömn. Omgående.


En cool unge jag mötte uppe i skogarna förr förra året.


pompa och ståt!

Den här token fyllde 20 lördagen i all härlighet. Det firades med ett upptåg av en kolosal mängd människor  i en kolosalt liten lägenhet. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Och det fanns det! Bra och fint folk delade på det lilla.
Samtliga foton av mig (åtminstone från min kamera)

fredag.

Jag försöker på mig det här med illustration på en ritplatta. Går inte riktigt så bra som jag hade tänkt. Förstår inte riktigt principen med det hela.

I alla fall. Sitter och ölar framför en ganska så tråkig hockeymatch på Tvn. Väntar på att Sofieron ska göra sitt och svälla över faktumet att just nu har jag inget fotojobb kvar längre. Surt sa räven.

Ne. Idag har jag inga bilder heller.

onskso

Ah, vet ni. Jag har hittat en bildväg. Här kommer ett potpurri på det som gärna skulle få stå på hyllan.

Än sen om jag inte kan gå i  2½ av dem.

onsdag.

Jag vet att en blogg blir fruktansvärt mer intressant om den innehar bilder.
Men så lat som jag är, så orkar jag inte ta en massa och lägga här. Hela tiden.
Så såhär får det bli.

lördag.

Sjöng med Helen Sjöholm idag. Det var något nytt. I dont lie.

Nu är det tråkig melodifestival på tvn. Första gången jag ser detta pladder. Finner inget direkt intresse eller någon tillfredställelse med detta. Ska iväg och jobba om ett tag och käka pommes med bea.
Är helt slut. mör. Orkar inte gå på toaletten ens. Jag är fruktansvärt kissnödig. Orkar....inte.

BWO?Vad är det? En bil? Vad är dom för nånting? vad gör dom? vad tillger dom oss?

torsdag.

Amen skitorvar vilken dålig dag.


tisdag.

När det blir strömavbrott i en lägenhet, eller hus, så finns det inga utvägar direkt. Allt dör. Och det värsta; man kan inte laga mat. Förr i fina tid så fanns det alltid en eller annan utväg att värma sig. EN VEDUGN! Vafan kan inte nymordärniteterna tänka på sådana otroligt lätta saker som att placera en vedugn i huset.
För nu, blir det ingen middag för min del.

RSS 2.0