Jobbig grannkärring

Har funderat i några veckor nu om jag ska gå upp till grannen och hälla surströmmingslake i deras brevlåda. Kärringen i hus är ett stort irritationsmoment när hon börjar spela piano för kung och fosterland kl 06.30-07.00 på morgonen. Och det är inga dova ljud som sprider sig inte, nej. Man hör noggrant i vilken intervall hon spelar och om det är dur eller moll.
Mina ringer under ögonen tror jag har fått sin förklaring.

kattig

Kattskrället Måns.

En riktigt kattig katt.Knast.

Äcklig lidl pizza

Åt denna pizza nyss från Lidl. Jag vet inte, efter några tuggor får jag smak om vad den egentligen har för arom.
Smakar som ett kvarlämnat kadaver. Undrar om det är skinkan eller den sega pepperonin som utsöndrar den äckliga smaken. Det är inget att rekommendera. Ät inte.

korv med bröd

Från Dieselfesten igår trodde jag att Gin and tonic burkarna var vatten. Drack. Kände att det inte alls var det innehållet jag först litade på. Blev hungrig och bet på glowsticksen, som gick sönder och allt  rann i munnen. Det lös ur käften. Smakade skit. Käkade tre gratiskorvar med tillbehör.fork

Det är hemskt att söka jobb. Jag blir paralyserad och min förmåga att skriva och formulera mig sänker sig till nivå noll.
Och nu är det väl ändå ingen ide när inte en jävel kan få jobb. Lågkonjkturen är ju så töntigt låg att mitt bajs kostar pengar.

hemma

Ibland undrar man om man har en morsa av stål. En kvinna av titan.
Av ren olycka missar jag bussen hem från bröderna B, men mor erbjuder sig hämtning. Man tackar ja, och hon är där snabbare än en dragracer.

Men. Man somnar och vaknar av en slump. Och mobilen gastar på och skriker med sin irritation.

Jag är hemma.

Fru Nilsson

Jag förvånades väldigt idag. Det gamla tillkallessättet används fortfarande, men väldigt pyrt.
Bakom mig på stationen hörde jag en kvinnoröst som ropade "Fru Nilsson, Fru Nilsson" till en annan dam. Det blev som en smärre chock, för ungefär 1,2 % av befolkningen idag använder sig av den frasen, och resterande gör inte det.

Det lät väldigt fint. Jag skulle vilja bli tillkallad så. "Fru Sandnes"


Luftburet gift

På dagens spexfoto var jag luffare. Mer kreativ kunde jag inte vara. Röd oversized dunjacka, uråldriga Levi's jeans i 6 storlekar för stora, orakade ben och joggingskor, tillade lite hängpattar också.


Mini-menIbland händer det pinsamma saker. Och ibland händer det sjukt pinsamma saker. Såsom imorse. Ibland är föräldrar för nyfikna för deras eget bästa. Speciellt när det handlar om ens respektives föräldrar.
Jag sitter fortarande med mini-men för livet .

RSS 2.0