fredag.

En morgon blues.

Det går ingenting annat på tv än Tvins och tråkig Tv shop. Det värsta är att amerikanarna är så grymt dålig på att försöka saluföra sina produkter. Med dåligt skådespel förpestar de tvrutan.

onsdag.

Det har flyttat in en CSnörd i detta hus. Han skriker och gormar och svär i venten och luktar lök.


Visst att det är fint med vinter. Men sommar är väl ändå det som ligger skönast om huden.


tisdag.

Skojsam dag. Lång teaterlektion och en kille på vifft.
Funderar också på om man ska satsa på ett dunderbajslån och köpa drömmarnas kamera. Det kommer ta ungefär 5 år för mig att betala av den, har jag räknat ut. Om jag inte råkar få ett väldigt glassigt jobb här framöver.
måndag.

Jag har tydligen en väldigt dålig lever. Synd. Jag får inte dricka längre. Hälsosamt kan ju tyckas för egen del och sådant där. Men eftersom jag tycker det är en jävligt skön social grej så blir det ju lite roligt att avvänja.
Får dricka julmust eller svagdricka de kommande utekvällarna. Skoj det.

Efter beskedet kan jag ju inte skriva färdigt talet till imorgon heller. Det får bli en hemma-deppa-jävlas-med-mig-dag.

Skicka något uppmuntrande eller så.

fredag.

Jag har ungefär 3-5 läsare varje dag. Jag måste ju ändå tacka er någon gång. Ni gör ju faktiskt så att... jag fortsätter att skriva i denna icke väletablerade blogg. Den är ju egentligen så dålig att alla klockor stannar. Men ändå är ni där och läser, och försvinn för i helvete inte! Ni är mitt levebröd.

Tack! Tack!

onsdag.

Idag gjorde jag en sak som skrämde mig lite. Inte för att det kanske var särskilt äckligt eller något på det planet, nej. Nej det var mer som att det gav mig en kick. Jag gillade det. Det gav mig en jävla massa energi. Frenesi på hög nivå.

Jag dissikerade ett hjärta.
Självklart från något stackars dött djur och inte den jobbiga grannkärringen.
Efter allt och mina kommentarer om hur spännande det var, fick jag höra att jag var psycho.


Ja, precis såhär var det.

måndag.

Idioti. Jag gör inget rätt.


söndag.

ICA låter lockande en mycket tråkig söndag. Den första snön lade sig på marken idag, men inte långvarigt. Fick lusten att
åka skoter och bryta ben med puckelpist.

Saknar kos.


tisdag

Lasange, vin och whiskey är en härlig kombimation en tisdagskväll.
Har suttit i timmar och pillat ut hår och sedan slingat det. Det ser säkert ut som helvete när hela konkarongen är klart.
Men vad göra vad göra.

krävande nätter

Igår var minst sagt krävande. Jonnade runt som en spole genom halva stan och jobbade, tills jag fann ro och stannade till för att lyssna på ett bra band. Efter en nära-döden biltur med chefen så var det precis vad jag behövde.

Här har vi bandet för övrigt. Mycket bra enar. Musikkollektivet 50x50. Tror fan de tar i så de skiter när de spelar.Foto: Jacqueline Sandnes

RSS 2.0