Sköt om ditt rike här nere på jorden

Tänka om- efter gårdagen, om det verkligen är värt att konsumera så mycket dricka när konsekvenserna blir allt annat än roligt efteråt? Man brukar säga att gratis är gott, och det är det ju, och det är fan så farligt.
En vän hamnade på sjukhus med 3.7 promille, brutet revben, nerkyld och andra "smärre" skador. Det öppnar några luckor i huvet.


för våra hyresgäster

Bob Dylan - meet me in the morning, tycker jag matchar in ganska mycket i min sinnessträmmning just nu.
Jag har sovit elva långa timmar inatt, och man tycker ju att det borde vara nog för att klara av att vara uppe 14 timmar i sträck, eller åtminstone klara dagen plus kvällen. Men så kommer den stunden då man sitter framför datorn, börjar känna sig hängig, och lägger sig en stund i sängen för att "vila", men sedan somnar. Somnar, för att vakna av att mobilen ringer med en jobbig signal och en röst som säger "kommer du snart?". Ja fasen, jag ska ju ut ikväll. Ut och försöka vara glad i hatten och pigg med en ölhelvete i handen och stå med idel öra och lyssna på massa ointressant skit om folk som låter som symaskiner. Ack och ve.


Rensa, släng och starta om

Sitter och tittar igenom alla dessa kända vs. icke kända fotografer här i världen på world wide web, och allt erinrar mig om den gången jag var på håret att gå en veckas praktik hos fotografen George Oddner. Hela grejen fixades genom min f.d pojkväns mor. Och när allt var klappat och klart, går gubbfan (ursäkta mig) och dör. Besvikelsen blev större än upplevelsen själv och en stor merit försvann.
Nåväl.

När jag kliver innanför dörren, som jag inte har besökt på väldigt många dagar; möts jag av en mor vars humör som alltid brukar vara på den goda sidan, nu var långt nere åt fan. Hon håller tydligen på att förlora jobbet och jag vet seriöst inte vad som kommer hända om hon gör det. Jag måste nog flytta till fosterfamilj. Eller bli kompanjon med Horst på drottningatan. Men om jobbet glider ur hennes händer, ligger vi pyrt till.

Försöka vara glad.

Starta sanering?

Jag och Andrea sitter och funderar på om det är värt att starta sanering mot de silverfiskar som börjar krypa fram ur gömmorna. Det låter kanske som en god idé, tänker ni, för fy fan vad äckligt med små prattlande, små små djur. Men redan där spårar tåget från rälsen. Vi ligger djupt nerpackade med varsinna datorer och pillar med eget, och låter silverfiskarna sprattla på golvet. Ansvariga för våran ålder som vi är.


image18
och detta, detta symboliserar denna trötthet som skrider här i hus.

Sverige... slåss och sparkas

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2374&a=753083
Ja, det var ju befarat. Adjökens med det.

Den 2 april är det premiär för det nya programmet "Sverige pussas och kramas", ett nytt humorprogram ihopkrafsat efter den första "Sverige dansar och ler", av både nya och gamla talanger, såsom den purfärska varmblodet Björn Gustafsson, avvikelsen Nour El-Refai, och den lite äldre, mer levrat blod, Henrik Schyffert.
Det ska bli intressant. Intressant och se hur den kommer gå hem i TV-soffan. Jag tippar på att den enbart kommer gå hem pga blonda-Björnen, som tydligen ollar allt han ser.

VM guld.

Jag ligger och läser DN, och blickar över en artikel om ost. Ost ja. Jag klickar in och blir lite piggare;
Vet ni att det alltså finns ost-VM? VM för ost? tänk då alltså hur mycket ost det egentligen finns (över 2.000 ostar tävlade), och inte bara utbudet från ICA Maxi! Jag skulle allt gärna vilja smaka den där vinnarosten Gruyere, och se om den kan slå den klassiska smaken av gummi i hushållsost eller brie. Jag älskar ost.
Och sedan, tänk i vilka roliga kategorier man kan ha VM i.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=751887


Standing in the wayUnderbart leverne.

Klös

Jaha ja, ja. Nu, äntligen, kom jag hem.
Kl är halv 8 ca och resan hem är en historia i sig. Solen skiner ute lite lätt och sängen är mycket angenäm.


Voj voj käre Inge

Här sitter jag, äcklig och jävlig, med mensvärk och bakfylla. fan. Jag äter korv med majonäs på och det är inte särskilt gott och josen har smakat bättre.
Man funderar ju starkt på om det är värt att gå ut ikväll och sova på dansgolvet och sedan vakna upp på något shaskigt ställe med spränghuvud, eller att sitta hemma med en skön film, lite cola, lite godis och sova i sängen istället. Hm hm? vojne vojne.

Polis " Men snälla människa här får du ju inte kissa...hörru?"
Jag "Va? för att?"
Polis "du får böter"
Jag "jaha men vilken tur att jag inte har kissat då. HEJDÅ"
Heja heja.!
image17


Jag är min egen golvmopp

Jag har högtryckstvättat min lägenhet, jag har slickat rent kläderna, jag har....
Nej, det har jag ju inte. Men jag har städat lägenheten och tvättat kläderna. Jag har lagat mat åt min kryckbundne mor och unnat mig ett bad och läst Dostojevskijs Brott och Straff på engelska. Det kommer ta en stund att få den avklarad.
Och en lång promenad just nu skulle sitta fint.

Hej.


Nu är Ingvor död

Jag sitter i skrivande stund och trackasserar en stackats pojke på msn, som får smaka på min vrede just nu. Jag har inte någon direkt aning om vad det är. Vad det är med mig, och han har inte gjort något. Jag är nog bara trött på att alla tycker att jag är en trevlig person som knappt gör en bärfis fönär. Fast nu... nu känns det som en sur mage. Det känns som att alla de illaluktande småpuckarna ur röven, kommer ut ur munnen istället, fast i mer verbal form. Fast jag håller ändå igen lite, jag skulle kunna vara riktigt jävlig. Men där säger fan hjärtat stopp. Eller filmen som jag ska se nu säger stopp!

Hejdå.

Men helvete. Jag borde gå och lägga mig istället. Jag har en tid att passa imorgon och jag sitter uppe. Nu. Nu sitter jag uppe och vänder kappan i motvind och jag kör i motvind och äter korv i motvind.

Den är ju väldigt liten, chansen

Adaptern till datorn är så varm att det med 70% chans skulle kunna gå att steka ägg på den. Jag är fan dum i huvet. Jag har haft den under täcket och vad tror jag? Så nu dog det. Nu sitter jag på lånad tid. Jag sitter på lånad tid och aktar mig för att bli störad i röven av en piggelin och knaprar skorpor.

Jag har badat i honung idag, lagat Borstj och bakat bröd med valnötter i. Med en bit ost på blir det gott. Också....
Borde städa. Städa borde jag. Det ser förjävligt ut här. Jag känner dammet bosätta sig i min näsa.
image16


Kvalmig SJ

Allt erinrar mig om att jag har den bästa oturen på denna förr så välväxta planet. Jag skulle hämta ut mina tågbiljetter idag, och tro inte på fan, att det var fel bokningsnummer. När jag pratade med den sura mens-norrlänningen på SJ:s callcenter, så försäkrade jag mig fem gånger om att det var rätt boknr jag fått. Och så var det. SÅ var det. Det var rätt. Men automaten tyckte annat. Så istället för 2-minuters rushen, tog det 45 minuter. Jag fick ta en kvalmig liten kölapp och vänta på min tur, nr 746 var jag. 728 var just-nu numret.
Men nu har jag dem i min makt! Efter griniga jävla SJ peronaler och bokningssystem.

Doppa mig i isglass och kalla mig piggelin

Jag har dåliga vanor; jag trycker ner hissen men går sedan i trapporna, jag tar omatchande strumpor, kokar kaffe och dricker det sedan inte. Jag vet inte, jag kollar på fotboll nu också, UEFA Champions League. Milan-Arsenal.  Något har slagit slint. Kanske var det för korven jag åt för ett tag sedan, den kanske var dålig?
Risig i kistan är jag också.

Mammas nya kille på p3 är hyvens. Lyssna

Doppa mig i senap och kalla mig arg

image15

Ska man skratta eller gråta?
Såhär frispråkig med mig själv har jag inte varit på länge. Om det är bra eller dåligt kan man ju bara spekulera om. Ond och mör sitter jag här framför dattan och tankar ner film efter film som ska avnjutas med diverse onyttiga ting till kvällen.

RSS 2.0