Block party och Klå Fann tai

Igår var det Block Party och Vice vid Götgatan, och jag jobbade. Den enda fördelen med hela denna grej är väl att man bara behöver säga "jag ska jobba" och gå in som man hade använt glidmedel. Inga listor, biljetter eller konstiga dresscodes behövs. Bara försöka forma sig som en plog och bemöda sig att komma igenom folkmassan.
Påvägen hem köptes det korvar som kastades här och var, på spåret, på Tomas. Ja. Överallt. Senap är  väldigt gott.

Idag har jag bjudit min mor och mormor på restaurang. Klå Fann Tai heter den så vackert. God mat. Godast faktiskt om man vill ha något mer kryddigt och starkt och extra jordnötter på maten.

PMS HERE I COME!

Nu har jag PMS. Den värsta av dem värsta också. Jag tycker synd om Leo som jag har, som får stå ut med mina utbrott jag får. Jag säger saker jag inte är medveten om och jag är konstant gråtillamående, jag skriker nästan alla fula och elaka ting man kan säga och överreagerar med allt. Sedan kommer mitt "vanliga" jag fram i någon minut och ångrar allt jag har sagt till någon. Sedan kommer PMS häxan tillbaka och jag vill bara vomera på allt och alla.

Jag hatar det. Jävlar var jag hatar det. Det känns som att min hjärna gråter, den bankar och slår och spyr.

EU!

Jag tycker inte det här med taxfree lönar sig så mycket. Många åker iväg på båtar, eller så har man planerat en resa långt åt fjärran, men, det som nästan (nästan) är bäst för många är att handla skattefritt på just Taxfree. Man behöver bara vara 18 år för alkohol och tobak, och allt är frid och fröjd. Du sätter dig på planet och åker hem. Men på flygplatsen finns ju något som heter tull, och tycker tullen att du är ful eller annat eller har mycket påsar med sig, så tar de dig in. Nå, detta med taxfree, 18 som jag sa, men sedan när man kommer in, och tullen tar dig, får du inte komma en meter mer med alkoholen du köpt. För i Sverige måste du vara 20 för att ta med din sprit in i landet och..jag förstår inte detta direkt. Jag förstår verkligen. Måtte jag vara dum. Men du på flygplatsen i Sverige på Taxfreen, behöver också bara vara 18.
Så, nu när jag flyger hem så har jag en öl i min resväska, en öl som har blivit över och jag tänkte att det var onödigt att slänga den. Jag kommer säkert bli tagen och allt sådant och betala 12093 för den där lilla ölflaskan.
Ja, EU, EU ja.

Vinka till bussar

Risör

Kärlek
Du vill ogärna ha med en viss person att göra för tillfället. Kanske har du haft känslor för denna person tidigare men nu känner du ingenting.

Jag hade tråkigt och kollade upp mitt horoskop. Låter skumt men det kanske är så.

Här i Norge måste man vinka för att bussen ska stanna, om man står vi busshållsplatsen och vill åka någonstans och det kommer en buss kan man alltså inte förvänta sig att bussen stannar och plockar upp en. Nej, du måste stiga ut nästan mitt på vägen och vinka som fan. Jag missade en buss på detta sättet, sedan fick jag ett tips av min faster att "du måste vinka, förstår du väl", nej, det gör jag inte.

Barn? Nej.


Här ser vi! Här ser vi att jag tydligen inte ens borde tänka på ett barn. I några former. Alls. Jag gjorde ett " Är du redo att skaffa barn" test på DN.se. Gör det själva här. verkligen.

Min farbror Bård kom nu vid 01.00 med 3 kg bacon. 3 kg bacon kl 1 på natten. Jag förstod inte det hela riktigt och lät bli att fråga också.
not explode

Denna tablett som jag nu prövar hoppas jag rädda min skolgång lite grann. Melatonin- ett sömnmedel som är naturbelagt. Låt oss se om det funkar.

Mi omayo

Dottern och fadern som spelade på träbåtsfestivalen. Mycket fint. Grät.
Här .


Avstråk

Igår klippte jag av mig en god bit av håret. Det damp ner i handfatet och hela håret blev ojämt. Men vad gör det. Mamma säger att det ser ut som en avklippt peruk. Må så vara. Så får det vara. Jag är korthårig nu.

Jag har inte inget rum längre i Norge, för tre år sedan hade jag ett eget. Sen kom en son och då fick jag kontoret. Nu har jag inte ens kontoret kvar för min säng är bortskänkt och mitt underbara täcke har kattskrället pissat på. Så jag, som sig bör, får sova i min systers rum. Jag är som en hund- avskyr det där rummet, det har det här "röda korset" eller vad tusan det nu beror på och kallas. Det luktar för mycket lillasyster där inne också- kvarglömda korvtallrikar och en död hamster och blåsor på händerna. Ne, nivet här i Norge lever alla 13-åringar som rena rama hillbillys. Inga väskbärande Stockholmare här inte nono. Hon är skitig under naglarna och bär prasselbyxer och borstar aldrig håret. Men visst är hon fin ändå.

Jag kan inte ungå att jag saknar min man. min bättre hälft. mitt ligg. Han sitter fortfarande kvar i Solna och tuggar på stolen, eller snuset, han nyss köpte på loppmarknad. Hej Leo! shüss.

RSS 2.0