sexual chocolate

Ett tre dagars skolarbete ska jag nu korta ner till 1 natt, eller mindre. Idiot som man är så har man inte tagit tag i detta tidigare, och deadlinen är imorgon. Jag känner mig otroligt ansvarig för det jag gör och arbetet kommer bara bli en massa gojja samlat på en bunt A4, som en lärare ska låtsas vara intresserad av i slutet. Bullocks!

cymbal rush

De två senaste veckorna har jag nog varit det största praktexemplaret på det kvinnliga östrogenet.
Jag har med alla säkra kort varit en stor pina och parasit på de flesta i omgivningen, och det är synd. Så synd. Det är svårt som kvinna och försöka styra detta hidösa påhitt PMS. Särskilt när man nu har vågat ge sig in på ett liaison!. Men för att inte skövla bort alla ur min närhet har jag försökt att sätta band.

Jag sitter här hemma med persiennerna fullt skyddad över mina fönster, rullgardinen nere och gardinerna fördragna. Mörkare i ett rum kan det inte bli, när solen lyser med en ful karaktär där ute. Jag ligger under duntäcket och tänker på denna bålgetingen som lyckades ta sig in i mitt rum här om dagen när fönstret var öppet. Jag vaknar i natten av att det surrar i rummet, och att denna 4 cm långa vidriga varelse sitter på kanten av täcket. Och fan vad jag ylar! ylar och hoppar upp ur sängen, och min respektive som ligger bredvid mig vaknar och blir lika nojig. Och denna geting erinrar mig om varför jag avskyr sommaren; alla dessa småkryp som både går och flyger omkring; festingar, getingar, bromsar och annat vedervärdigt.

Hur som haver, jag sitter hemma med kvinnovärk och dricker hasselnötsyogurt. Det är sjukt äckligt och jag väntar på att mannen ska komma hit.

Letsnottalkaboutsundays

image20

http://letsnottalkaboutsundays.blogg.se

Hepatit

Timrå-HV71....1-2. Jag är så otroligt besviken på er Timrå. Jag som tänkte dra min otroligt snitsiga vits; Vad är det för skillnad på HV71 och HIV? Jo HIV utvecklas. Men det gick ju inte nu, nej, inte nu när dem faktiskt är redo för SM-final. Det svider något förjävligt i gommen. Damn you Red Eagles. Jag kanske måste gå och gråta och taja en skvätt för att jämna upp denna sorg.
image19


RSS 2.0